Passer au contenu principal

Chocolate Chip Cookies

06.04.2020

et gin 16 Cookies +-
ideal fir Schokolas-Reschter ze verschaffen
de Schäffchen op170*C ''Umluft'' erhetzen


Matériel


225 g Botter,Zemmertemperatur
135 g donkelen Cassonade (brongen Zocker)
100 g Zocker
1 Ee
2 Kaffisläffel Vanills-Extrakt
210 g Miel
2 Iessläffel Pudingspolver oder Maizena
1/2 Kaffisläffel Salz
1/2 Kaffisläffel Backpolver
1/4 Natron
170  g Schokola

Description


de Botter mat dem Cassonade an enger Schossel gud vermeschen,dann Ee drenner reieren

an enger separater Schossel d`Miel mam Puddingspolver,Salz;Bakpolver a Natron vermeschen.Bei d´Bottermeschung ginn,an den Deeg verschaffen.

de Schokola graff hacken an ennert den Deeg hiewen(wenn een well den Cookie mat e puer Schokolastecker garneieren,dann e puer Stecker op Seit leen)

fir all Cookie en decken Iessläffel Deeg op den Backblech gin,net mei wei 6 Kichelcher pro Blech leen,den Deeg net plattdrecken,an elo kann een dei puer  Schokolastecker op den Deeg stiechen.

d´Kichelcher ongefeier 18 Minutte baken,bis se um Rand ufänke brong ze gin an nach ganz mell an der Mett sin.

d´Cookies um Blech ofkille lossen eier een se erofhelt.Des Cookies  hale sech eng gud Woch an enger bleche Kescht.