Chocolate Chip Cookies
06.04.2020et gin 16 Cookies +-
ideal fir Schokolas-Reschter ze verschaffen
de Schäffchen op170*C ''Umluft'' erhetzen
ideal fir Schokolas-Reschter ze verschaffen
de Schäffchen op170*C ''Umluft'' erhetzen
Matériel
225 g Botter,Zemmertemperatur
135 g donkelen Cassonade (brongen Zocker)
100 g Zocker
1 Ee
2 Kaffisläffel Vanills-Extrakt
210 g Miel
2 Iessläffel Pudingspolver oder Maizena
1/2 Kaffisläffel Salz
1/2 Kaffisläffel Backpolver
1/4 Natron
170 g Schokola
Description
de Botter mat dem Cassonade an enger Schossel gud vermeschen,dann Ee drenner reieren
an enger separater Schossel d`Miel mam Puddingspolver,Salz;Bakpolver a Natron vermeschen.Bei d´Bottermeschung ginn,an den Deeg verschaffen.
de Schokola graff hacken an ennert den Deeg hiewen(wenn een well den Cookie mat e puer Schokolastecker garneieren,dann e puer Stecker op Seit leen)
fir all Cookie en decken Iessläffel Deeg op den Backblech gin,net mei wei 6 Kichelcher pro Blech leen,den Deeg net plattdrecken,an elo kann een dei puer Schokolastecker op den Deeg stiechen.
d´Kichelcher ongefeier 18 Minutte baken,bis se um Rand ufänke brong ze gin an nach ganz mell an der Mett sin.
d´Cookies um Blech ofkille lossen eier een se erofhelt.Des Cookies hale sech eng gud Woch an enger bleche Kescht.