Keiskichelcher vir den Hond
15.04.2020Mer machen Keiskichechelcher vir eisen Hond
Matériel
Vir den Deeg-200gr gekachtene Reis
50gr gerapptene keis
2ogr Parmesan
50 gr Philadelphia
1Esl Uelleg
1 Ee
70gr Miehl+Miehl vir auszerullen
du brauchs 1 Schossel;Püeierstab,Backformen(wanns de der hues)
Description
Mer kachen de Reis a lossen de kal gin(as ganz wichteg dass e kal as)du kanns en och schon den Dag virdrun kachen
da mess de alles bei de Reis, ausser Miehl,a püréiers alles mam Püreierstab da mess de Miehl dran bis dass den Deeg eng Konsistenz huet vir auszerullen
da rulls de den Deeg op enger bemiehltener Fläch aus a mess Kichelcher,entweder mat Backformen oder du kanns och einfach Foremn erausschneiden(ronn;dreiecker oder quadrateg)die leis de dann iwer Nuecht am Uewen(ouni den unzeman) dreschnen
du kanns Kichelcher afréiern oder an enger Kescht ouni den Deckel(soss schimmelen se) am Frigo eng Woch halen