Kannerkichelcher
30.03.2020D'Kanner backen immens gaeren, an well geschwen Ouschteren
ass, backen mir flott Ouschterkichelcher! Matériel
- 125gr mëlle Botter/ Beurre doux
- 125gr Zocker/ sucre fine
- 375gr Miehl/ farine
- 2 Eer/ oeufs
- 2 pck Vanillezocker/ sachets de sucre vanille
- 2TL Backpolver/ levure chimique
- 1 Prise Salz/ sel
- Eng Schossel/ un bol
- Eng Woo/ une balance
- Verschidden Ausstiechformen/ divers formes pour découper les biscuits
Description
- D'Miehl, Zocker, vanillezocker, Backpolver, Botter, eng prise Salz an Eer alles an eng Schossel ginn an mat den Hänn zu engem Deeg kniedden.
- Dono den Deeg an Frischhaltefolie apaaken an 30min am Frigo losen.
- No 30min den Deeg ausrullen an Kichelcher ausstiechen, bis keen Deeg mei do ass.
- Kichelcher bei 180grad 10-12min am Schaeffchen backen losen.
- Voilà faerdeg sinn Kichelcher an wann een nach Loscht huet kann een se mat Zockerguss dekoréieren (Puderzocjer mat e bessen Wasser an evtl. Liewensmëttelfaarw mëschen).
- Gudden Appetit!!!