Passer au contenu principal

Rhubarbstaart

04.05.2020

Ett as Saison vum Rhubarb,mer baaken eng Taart


Matériel


Vir de Deeg:200 gr Miehl-100gr Zocker-100gr Botter oder Margarin-1Tlf Backpulver-1Ée
Vir Gekläpps:2Éer-150ml Ram-50gr Zocker
1 Taartepan bis 20cm-e bessi Margarin an e bessi Miehl
5bis6 Stangen Rhubarb

Description


Mat den Zutaten mess  de den Deeg,am Ufank as e ganz grimmeleg awer da gett e mei fest bis de de Recht muss mat der Hand knieden an eng Bull man(kukt Fotoen wie ech ett gemach hun )
An eng Taartepan ma der e bessi Botter oder Margarin a vereift den mat engem Pinsel oder e Steck Zewa da ma der Miehl dran a resselt dat hin an hir
De Rhubarb muss de schiélen an a kleng Stecker schneiden(Foto)
Den Deeg rullt der aus um Desch oder der dreckt de mat den Hänn an der Pan (Foto)
Da lees du de Rhubarb drop an dann an Schäffchen dens de op 180 grad warm gemat hues,no 10 min mess de Gekläpps(kuk am Rezept dat sin d'Éer an Ram an Zocker) an dann nach 25 min baken 
Gudden Appetit