Bauerebrout
20.04.2020Mmh warmt selfergebakent Brout! Wien kann do net wieder stoen. Et bréngt Ofwiesslung ob den Dësch an schmaach herrlech frësch aus dem Uewen.
Matériel
1 kg Miel (Klengbettener Millen Bakmëschung)
640 ml Waasser 25˚C
40 g Hief
20 g Salz
Schossel
Miessbecher
KitchenAid oder deng Hänn
Description
- Hief am Waasser obpleisen.
- Miel an eng Schossel gi, Salz, Waasser mam Hief draschëdden.
- Deeg mat den Hänn oder mat der KitchenAid mëschen.
- Den Deeg mat engem Kichenduch zoudecken, op enger waarmer Platz ½ Stonn rouen lossen.
Baken 220˚C
Bakzäit 40 Min
Den Deeg kann och mat Hieselnëss, Sonneblummekären oder Kürbiskären verfeinert gin.