Schokola-Fondue mat Uebst
16.04.2020Mir prépareiren eng Schokolas-Fondue mat freschen Uebst
Matériel
Bananen
Äppel
Erdbier
Drauwen
an/oder sos wat dir nach gär hut vun Uebst
250ml Rahm
Schokola fir ze schmelzen/kachen
Knaipchen, Saibecken, Schossel, Casseroll, Chauffe-Plât mat enger Kerz, Fonduepicken (Alternativ: Forchetten oder laang Spiessen)
Description
Als eischt wäschen mir eist Uebst enner kaalem Waasser oof, duerno schielen an schneiden mir alles mam Knaipchen (opgepasst) an mondgerecht Stecker, wann dir dat net alleng kent, dann frot är Elteren em Hellef. Mir machen eis Uebststecker entweder an eng Schossel oder Plateau.
Wann dir en grousst Steck Kachschokola hut musst dir dest an kleng Stecker briechen.
Als nächst fellen mir eis 250ml an eng Casseroll di mir zum kachen brengen. Währenddems schedden mir lues noeneen eisen Schokola an Rahm an réieren dauernd bis dass Rahm kacht an eisen Schokola deckflesseg as. Dann huelen mir Casseroll vum Gaz erof an stellen desen op eisen Chauffe-Plât.
Lo kennen mir lass leeen an eis Schokolas-Fondue genéissen. E gudden Appetit ;o)